Türkçe Excel Destek ve Bilgi Paylaşım Platformu     

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

16 Haz 2010, 18:55

4734 sayılı kanuna göre ihale dosyası hazırlama
Seviye 3
Kullanıcı avatarı

Kasım Abi;

İnternette aramalarım ve araştırmalarım sonucunda bulunmadığına kanaat getirdiğim bir "Taşımalı öğrenci ihale programı" yapmak istiyorum.

Belge ve dokümanları ben sağlarım. Bildiğim ve dilimin döndüğü kadarı ile anlatırım. Site üyeleri ve yönetimi olarak el birliği ile sağlam bir program yapabilir miyiz?

İlk başlangıcından son hakediş ödemesine kadar herşeyiyle tamam bir ihale programı hazırlayıp kullanıma sunabilir miyiz?

Özellikle makro ve form kullanılması görsellik açısından göze daha farklı hitap edecektir.

Eğer sitede ki üstad ve arkadaşlardan ONAY verilir böyle bir çalışmaya başlayabilir miyiz?

Saygı ve Dua İle

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

19 Haz 2010, 00:26

Re: 4734 sayılı kanuna göre ihale dosyası hazırlama
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Sayın istiklal sen istedikten sonra ben elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Yalnız söylediğin (Taşımalı Öğrenci İhale Programı) her neyse bana iyi anlatman lazım. Düzenlenecek belgelerin örneklerini e-posta adresine gönderebilirsin. Hangi aşamada hangi belgeler düzenlenecek ve hesaplamaları nasıl yapılacak bana anlatırsan kendi adıma ben elimden gelen her türlü yardımı yaparım. Hatta excelde hazırlanmış formları varsa onlarıda gönder.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

23 Haz 2010, 20:47

Re: 4734 sayılı kanuna göre ihale dosyası hazırlama
Seviye 3
Kullanıcı avatarı

ExcelTürk yazdı:
Sayın istiklal sen istedikten sonra ben elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Yalnız söylediğin (Taşımalı Öğrenci İhale Programı) her neyse bana iyi anlatman lazım. Düzenlenecek belgelerin örneklerini e-posta adresine gönderebilirsin. Hangi aşamada hangi belgeler düzenlenecek ve hesaplamaları nasıl yapılacak bana anlatırsan kendi adıma ben elimden gelen her türlü yardımı yaparım. Hatta excelde hazırlanmış formları varsa onlarıda gönder.

Kasım benim ki sadece bir rica idi. Kırmayıp kabul etmeniz sizin büyüklüğünüzü göstermektedir. İnşallah msn adresinize ya da ÖM ile rahatsız ederim üstadımı.

Tekrar Teşekkür ederim üstad

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz