Türkçe Excel Destek ve Bilgi Paylaşım Platformu     

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

11 Haz 2010, 08:56

Ev Kitap Takip Programı
Seviye 1

Excelde daha yeni olduğum içi bu henüz 2. uygulamam.Excel sitelerindeki arkadaşların takıldığım yerklerdeki yardımları ile yavaş yavaş kendimizi geliştiriyoruz.
Evde ve iş yerinde okuduğum kitapları takip amaçlı oluşturduğum bu uygulama bana da excel adına yeni deneyimler kazandırdı.Özellikle userform ve vba üzerine daha çok düşmeye başladım.Sağ üst kısma eklediğim istatistiki bilgilere dikkat edecek olursak çok fazla kitap okumalıyız.Umarım hepimizin hayatı bir kitabın bilgi yüklü yaprakları gibi geçer.

Aşağıda son şeklini eklediğim uygulama hakkındaki görüş ve yapıcı önerilerinizi bekliyorum.

Eklentiler:
Dosya açıklaması: Ev Kitap Takip Programı
ev_kitap_takip(2).rar [122.05 KiB]
1191 defa indirildi
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

11 Haz 2010, 10:34

Re: Ev Kitap Takip Programı
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Sayın mapman elinize, emeğinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Tasarım çok güzel. Hele hele ikinci çalışma için çok çok başarılı. Tabi daha ilave şeyler yapılabilir. Mesela Textboxlar formatlanıp yanlış veri girişleri önlenebilir. Yani tarih alanına metin ya da say girişini engellemek gibi. Yaptığınız çalışmada vba de kullanılan temel komutların örneği (Veri Kaydetme, Silme, aratma vs.)mevcut. sizin gibi öğrenmeye meraklı arkadaşlarımızın da istifade edebileceği bir çalışma olmuş.Tekrar elinize sağlık diyorum.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz