Linkleri görebilmek ve üye ayrıcalıklarından faydalanabilmek için ücretsiz kayıt olun.
Ben size kısaca anlatayım istereniz. Öncelikle bana göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok ama çok teşekkür ediyorum.
Ben memurluğa 30.01.2009 tarihinde 10/2 derecede başladım, asaletim bu yıl tasdik oldu ve asaletim tasdik olurken benden daha önce askerliğimi yaptıysam askerlik belgemi, daha önce hizmet yaptıysam hizmet sürelerimi gösterir evrakları istediler. Ben de onların istediği tüm evrakları gönderdim. 15 ay olarak yaptığım askerliğimi direk olarak saydılar ve derecem hem maaş yönünden hem de emelilik yönünden derecem 9/1 oldu.
Sonra bir yazı daha geldi ve orda da önceki hizmetim olan 968 günü saydıklarını ve derecemin son durumu da maaş yönünden 9/1, emeklilik yönünden 8/1 olduğunu, bundan sonraki terfilerin maaş yönünden 30.10.2010 tarihinde, emeklilik yönünden 22.02.2011 tarihinde olacağı yazıyordu.
Ayrıca ek göstergem yok.
Şimdi size anlattığım maaş ve emeklilik yönünden değişikliklerin hepsi 1 ay içerisinde gerçekleşti. Onun için son bordromda her iki yönden de derecem 10/2 idi. Bununla ilgili olarak son şubat -2010 bordromu da size örnek ve yardım açısınan da gönderiyorum. Şimdiden size çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bana malmüdürlüğüne ve bankaya ne şekilde hangi belgelerle başvuracağım konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim.