Türkçe Excel Destek ve Bilgi Paylaşım Platformu     

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

18 Oca 2011, 18:09

FreakShare'den Dosya İndirme
Site Admin
Kullanıcı avatarı

FreakShare'den Dosya İndirme

FreakShare'den dosya indirme konusunda sıkıntı çekenler için Forum sayfamızın Excel Uygulamaları bölümündeki Tek Kişilik ve Kıst Maaş Hesaplama Programının indirilmesini örnek olması açısından anlatmak istiyorum.

1 - Öncelikle forum sayfamızdan indirme linkini bulalım

2 - Yukarıda görüldüğü gibi Tek Kişilik ve Kıst Maaş Hesaplama Programı linkine tıklayarak dosyanın yüklendiği upload sitesine gidelim. Aşağıdaki görülen sayfaya ulaşacaksınız.

3 - Yukarıdaki resimde gördüğünüz kırmızı daire içerisine alınmış indir butonu üzerindeki kronometre sıfırlanıp İndir yazısı belirlenince İndir butonuna tıklayınız. Güvenlik Kodunun yazılmasının istenildiği aşağıdaki sayfaya yönlendirileceksiniz.

4 - Bu arayüzde güvenlik kodunu girip Download butonuna tıklayınız.

5 - Yukarıda yine kırmızı daire ile işaretlediğimiz İndir butonuna tıklayınız. Zaten dosyamız küçük boyutlu olduğu için çok kısa bir sürede indirilecektir.

6 - Sabir Diske Kaydet opsiyonunu seçip tamam'a tıkladığımızda dosyanın kaydedileceği yeri belirlememize yardımcı olacak bir arayüz ile karşolaşacağız.

7 - Yüklemek istediğimiz yeri seçip Kaydet Butonuna tıkladığımızda indirdiğimiz dosya kaydedilmiş olacaktır. Dilerseniz aşağıda görmüş olduğunuz İndirilenler formundan yazan linke, dilerseniz indirdiğiniz yerden dosya üzerine tıklayıp dosyanızı çalıştırabilirsiniz.

Haydi Kolay gelsin

FREAKSHARE upload sitesi aslında güzel bir site. Ama çok bilinmediği için arkadaşlarımıza bu siteden dosya indirmek zor geliyor. Ben beğeniyorum bu siteyi. Dosyalarımı bu siteye yüklüyorum. Size de tavsiye ediyorum. İndirildikçe az da olasa para kazanabiliyorsunuz.

İşte size tanıtım sayfası

Dilerseniz Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan. linkine tıklayarak şimdi bizim referansımızla ücretsiz üye olup en azından internet masraflarınızı dosyalarınızın indirilmesinden çıkarabilirsiniz.

.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz