Linkleri görebilmek ve üye ayrıcalıklarından faydalanabilmek için ücretsiz kayıt olun.
slm arkadaşlar kolay gelsin okulum için excelde geniş çaplı ekders çizelgesi oluşturmaya başladım.. okulumuz büyük ve değişik okullardan okulumuza öğretmen gelmekte bunlar kadrolu-sözleşmeli ve ücretli olmakta haliylede bunların ekders puantajları farklı oluyor... takıldığım nokta yada yapmak isteyipte yapamadığım durum ise okulumuza gelen öğretmenin okulunun adını seçtiğimde puantajda istediğim kısma o okuldan gelen öğretmenlerin isimlerini sıralaması ve günlerine de öğretmenin haftalık ders saatini girmesi pzt=3,salı=3=çrş=3,prş=3,cuma=3,hafta sonralarına da X yazdırılması.. bir çok yerde ekders çizelgesi buldum inceledim ama aradığım ve yapmak istediğim ekders çizelgesi değil....
kısaca takıldığım nokta : sayfa1 de bilgi ve personel girişi diye çalışma sayfasınde personel bilgilerini girip sonrada kadrolu ve sözleşmeli çalışma sayfasında da okul adı kısmından okulun adını seçtiğimde o okuldan gelen öğretmenlerin ismini ve branşını istediğim hücreye yazdırabilmem..
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....