Türkçe Excel Destek ve Bilgi Paylaşım Platformu     

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

27 Şub 2010, 09:26

seçtiğim isme karşılık geleni listelemek
Seviye 1

slm arkadaşlar kolay gelsin okulum için excelde geniş çaplı ekders çizelgesi oluşturmaya başladım.. okulumuz büyük ve değişik okullardan okulumuza öğretmen gelmekte bunlar kadrolu-sözleşmeli ve ücretli olmakta haliylede bunların ekders puantajları farklı oluyor... takıldığım nokta yada yapmak isteyipte yapamadığım durum ise okulumuza gelen öğretmenin okulunun adını seçtiğimde puantajda istediğim kısma o okuldan gelen öğretmenlerin isimlerini sıralaması ve günlerine de öğretmenin haftalık ders saatini girmesi pzt=3,salı=3=çrş=3,prş=3,cuma=3,hafta sonralarına da X yazdırılması.. bir çok yerde ekders çizelgesi buldum inceledim ama aradığım ve yapmak istediğim ekders çizelgesi değil....
kısaca takıldığım nokta : sayfa1 de bilgi ve personel girişi diye çalışma sayfasınde personel bilgilerini girip sonrada kadrolu ve sözleşmeli çalışma sayfasında da okul adı kısmından okulun adını seçtiğimde o okuldan gelen öğretmenlerin ismini ve branşını istediğim hücreye yazdırabilmem..
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

27 Şub 2010, 11:53

Re: seçtiğim isme karşılık geleni listelemek
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Sayın murat23351 Örnek dosyanızı eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım. Hem de ne isteğiniz daha iyi anlaşılır.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

27 Şub 2010, 16:39

Seviye 1

yardımlarınız için çok çok tşkler

Eklentiler:
Dosya açıklaması: yardımlarınız için çok çok tşkler
ekders.rar [24.99 KiB]
104 defa indirildi
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

28 Şub 2010, 01:09

Site Admin
Kullanıcı avatarı

Sayın murat23351 eklediğin ekders çizelgesini inceledim. Çok karmaşık görünüyor. Benim de hazırladığım bir kaç tane çizelde var. Onları inceledinizmi daha fonksiyonel olduğunu düşünüyorum. isterseniz önce onları bir inceleyin yapmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. Çizelgeler her bir kategori için ayrı ayrı düzenlenecekse neden her birisi için ayrı ayrı dosya kaydetmiyorsunuz başta bunu anlamadım.

Sözleşmeliler İçin Ekders Çizelgesi'ni buradan indirebilirsiniz.

Kadrolu Öğretmenler İçin Ekders Çizelgesi'ni buradan indirebilirsiniz.

sonra tekrar görüşelim.

Üye ol yüklediğin dosyalar indirildikçe para kazan.

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

28 Şub 2010, 11:58

Seviye 1

tşkler bu puantajları biliyorum... benim sorunum ise makro oluşturup okulun adını seçtiğimde ise o okuldan gelenlerin isimlerini sözleşmeliyse sözleşmeli puantajlarına kadrolu ise kadrolu puantajlarına otomatikmen yazdırılması ve yazıcıdan çıktı alabilmek....

Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz